Eating News , Εστιατόρια

AKAKIKO: Υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards 2024!

Όλοι οι λάτρεις του πολυαγαπημένου Akakiko μπορούν να ψηφίσουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2024

Το εστιατόριο Akakiko του πεντάστερου ξενοδοχείου Royal Apollonia της Louis Hotels, στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητά του στον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου “Cyprus Eating Awards 2024”. Το ευρέως γνωστό εστιατόριο, Akakiko, που έχει μαγνητίσει τα βλέμματα όλων των λάτρεων της ασιατικής κουζίνας από κάθε γωνιά της Κύπρου, είναι υποψήφιο στην κατηγορία “Εστιατόριο Ξενοδοχείου/Resort – Lifestyle Dining”.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή το Akakiko του 5* Royal Apollonia, της Elegant Collection by Louis Hotels, επιλέχθηκε για να διαγωνιστεί στον θεσμό των “Cyprus Eating Awards” που διοργανώνει το Check In Cyprus, τονίζοντας πως η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει. Παροτρύνει λοιπόν όλους τους λάτρεις της Ιαπωνικής και fusion, ποιοτικής κουζίνας να ψηφίσουν το αγαπημένο από το κοινό εστιατόριο ώστε να αναδειχθεί και επίσημα ως ένα από τα επικρατέστερα εστιατόρια στο νησί.

Η διαδικασία που καθόρισε το Akakiko ως έναν από τους κύριους υποψήφιους των “Cyprus Eating Awards”, πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια μιας πολυμελούς επιτροπής, απαρτιζόμενη από 41 άτομα, επαγγελματίες του κλάδου που ανέλυσαν την φετινή γαστρονομική σκηνή του νησιού, καταλήγοντας στα επικρατέστερα εστιατόρια ανά το Παγκύπριο.

Η πολύχρονη παρουσία του εστιατορίου στην Κύπρο σε συνδυασμό με τις διαχρονικά ποιοτικές Ασιατικές παραδοσιακές γεύσεις, προσαρμοσμένες στην πιο σύγχρονη και fusion εκδοχή τους, έχει καταστίσει το Akakiko ως τον κύριο προορισμό που διασφαλίζει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Akakiko τα πάντα δημιουργούνται από το μηδέν ενώ υπάρχουν πιάτα εμπνευσμένα από την ιαπωνική, την κινέζικη, την ταϊλανδέζικη, την κορεάτικη και την περουβιανή κουζίνα, που ανανεώνονται κάθε 6 μήνες.

Όλοι οι λάτρεις του πολυαγαπημένου Akakiko μπορούν να ψηφίσουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2024 μέσω:

  1. Του link: https://eatingawards.checkincyprus.com/
  2. Tηλεφώνου στο 900-31-395
  3. Γραπτού μηνύματος SMS στο 5588 - Κωδικός κατηγορίας: ΕΑ15

Σχετικά με το Akakiko:
Η ιστορία των εστιατορίων Akakiko στην Κύπρο αρχίζει πριν από 20 χρόνια, όταν το 2004 εγκαινίασαν τη λειτουργία τους στην Κύπρο, με μια παράδοση που αντλεί έμπνευση από την Ασία, προσαρμοσμένη στην πιο σύγχρονη εκδοχή και με διεθνή χαρακτήρα, ώστε να συνθέτει μια αίσθηση ενός γαστρονομικού ταξιδιού, γεμάτο μοναδικές εμπειρίες γεύσεων και εμπνευσμένων συνδυασμών. Το "Akakiko" έχει μία πλούσια ιστορία και αποτελεί σύνθεση των λέξεων "aka" που σημαίνει κόκκινο στα ιαπωνικά και "kiko" που προέρχεται από τη λέξη "kitchen" (κουζίνα). Η επωνυμία αυτή αντικατοπτρίζει την πολυχρωμία και την ποικιλία των γεύσεων, την οποία μπορεί να ανακαλύψει κανείς στο μενού των εστιατορίων. Το φανατικό κοινό του Akakiko, μπορεί να επισκεφθεί τα εστιατόρια Akakiko Hilton Nicosia, Akakiko Royal Apollonia Limassol και Akakiko Polis και να απολαύσει τις μοναδικές γεύσεις των πιάτων που προσφέρει.

Σχετικά με τα Cyprus Eating Awards 2024:
Ο θεσμός των Cyprus Eating Awards, που διοργανώνει το Check In Cyprus, στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και στην επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η πολύχρονη εμπειρία καθιστούν τα Cyprus Eating Awards τον μοναδικό Κυπριακό θεσμό, που αναμφίβολα διακρίνεται και γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και σεφ των εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών καθώς και τη τιμή, ανακαλύπτουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, τα οποία κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close